24 februari 2016

Visualisera målen! Del 3


Japp, det blev ett skuldhjärta inspirerat av Map Your Progress. Överambitiöst så det förslår, men det känns ändå värt det. Inte bara för att följa utvecklingen utan också som en påminnelse om varför jag sparar så mycket. Även om jag inte kommer betala av skulden just nu så kvarstår det faktum att jag ju egentligen inte sparar någonting alls förrän nettoförmögenheten passerar nollstrecket. Jag kan använda pengarna under tiden om jag skulle behöva, javisst, men fri är jag inte.

Eftersom jag utgick från formen och ritade blobbar sen så blev det alldeles för många, men nu får det vara så. Det är en nyttig övning i att allt inte behöver vara "rätt" och perfekt hela tiden (:

3 kommentarer:

 1. Alltså åh! Jag blir helt tagen av det här med att visualisera målen på det här sättet! Waow! För mig är inte skuldavbetalning i fokus nu utan helt andra områden, men jag funderar på hur jag kan översätta detta dit. Tack för inspirationen!

  Hälsar
  Den där anonym

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Alltså jag måste seriöst tvinga mig själv att inte göra livet mer komplicerat genom att hänga upp stora tavlor på väggen att fylla i med alla möjliga saker ;)

   Radera
 2. Så himla fint! Gillar idén skarpt.

  SvaraRadera