04 november 2015

Glosoppa


Herregud vad folk glor bara för att man plockar lite döda ogräs vid vägkanten! Det är ju tur att man kan roa någon... för ett år sedan hade blotta tanken på alla potentiella blickar fått mig att avstå, men nu är det ju så att mina sommarblommor på balkongen inte vill vara med längre, och jag har ingen lust att köpa något nytt som i bästa fall kommer vara grönt vintern igenom för att sedan behöva bytas ut igen.

Ja, jag plockar ogräs och blommor, gungar och bygger snögubbar om jag känner för det. Har jag hamnat i den där mittemellanåldern där man inte "får" göra någonting roligt förrän man får barn? Pyttsan, här behövs ingen ursäkt, kör så det ryker! :)

I vinter ska jag fasen ta på mig termobyxorna och göra snöänglar bara så ni får nåt att glo ogillande (avundsjukt?) på.

2 kommentarer:

  1. Bästa inlägget EVER!!!! Jag är precis likadan och har antagligen funktionen "stadens kuf". Men det bjuder jag som fan på, för sannolikheten att man inspirerar nån annan till att ta för sig är ganska stor! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack! :) Jag var på vippen att glo tillbaka och säga något i stil med "Go ahead, fråga vad jag håller på med". Jag fick lära mig att det var oartigt att stirra på folk, gäller inte det längre..? Det är en enorm lättnad att inse att jag blir mer förvånad än skärrad nu för tiden :)

      Radera